Mijn favorieten

Heeft u een taxatie nodig van uw nieuwe woning of uw huidige woning?


Dit kantoor is aangesloten bij het NWWI (Nationaal Woning Waarde Instituut)

Wat is het NWWI? Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze kennen de regio en leveren u een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport.

Ik ga uit van een zeer snelle reactietijd, meestal is het rapport na 4 dagen vanaf de taxatieopname voor u beschikbaar, mits alle benodigde stukken daarvoor op tijd zijn aangeleverd.

Voor een taxatie van een woning  bereken ik u een tarief van € 500,-- incl. BTW en inclusief de kosten van het NWWI en kadaster voor woningen tot een woonoppervlak van 250 m2, daarboven in overleg. Voor appartementen ligt het tarief iets hoger op € 550,00 incl. alle kosten, dit heeft te maken met het onderzoek naar de VvE's
Indien u tevens een verbouwing wilt meefinancieren en er in het taxatierapport daarvoor een extra waarde moet worden opgenomen wordt de prijs met € 50,-- verhoogd.

Deze kosten zijn als financieringskosten voor een andere woning of verandering van hypotheek fiscaal aftrekbaar.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring